Nog even... - Reisverslag uit Eindhoven, Nederland van Lotte en Roy - WaarBenJij.nu Nog even... - Reisverslag uit Eindhoven, Nederland van Lotte en Roy - WaarBenJij.nu

Nog even...

Door: Roy

Blijf op de hoogte en volg Lotte en Roy

11 Augustus 2009 | Nederland, Eindhoven

... en dan is het elke dag Dürum Döner Kebap voor mij!

11 september zal ik vertrekken voor een spannend half jaartje op de grens van Oost en West: Istanbul. Ik zal daar een half jaartje mijn uiterste best gaan doen op de Bogazici Universiteit.

Op deze site kan je mijn belevenissen, in de enige stad ter wereld die officieel op twee continenten ligt, lezen. Ik zal proberen, mits het studeren, Döner eten en het Skypen met mijn lieve Lotte niet te veel tijd opeisen, dit dagboek bij te houden met alles wat ik meemaak.

Selamlar!

• 11 Augustus 2009 - 20:48

Max:

Royke, count me in als die-hard waarbenjij.nu lezer!

Ik ben d'r bij :P.

Have fun!

• 28 Augustus 2009 - 17:25

Elise En Sjon:

Wij wensen jou natuurlijk net zoveel succes en plezier als ons Lotte. We zullen je op de voet volgen en waar nodig steunen. Het zal in het begin wel ff tegenvallen, vooral nu, maar je moet maar denken dat elke dag in Instanbul je weer een dag dichter brengt bij de hereniging met je lief en je familie. Toi, toi, toi!!

• 10 September 2009 - 13:11

Ralf:

Kerel! Een goede reis alvast!

Ik zal de site in de gaten houden!

• 10 September 2009 - 13:28

Jeroen:

Roy,

Goede reis! Maak er een SDF/DVP-semester van. Wie weet kom ik je nog wel een paar dagen vervelen!

• 10 September 2009 - 13:38

Maurice:

Heel veel plezier!

• 11 September 2009 - 13:08

Maarten:

En je rubberboot al gebruikt om naar je kamer te komen?

• 14 September 2009 - 12:35

Rudi:

Merhaba Roy,

Tekrar tesekkürler etiketler icin. Umarim ilk siseyi hemen verebilirim.

Güzel Istanbul’un keyfini cikar.

Eger Sultan Ahmet meydaninda yemege cikarsan, Adonin restoranta git. Ve mutlaka testi kebabini denemeni tavsiye ederim.

Umarim yazdiklarim faydali olur.

Rudi

• 16 September 2009 - 11:56

Herman:

Hi Boy,

gaat ie goed?

Flauw van Rudi om je te mailen in Turks terwijl je het nog moet leren (haha)
    maar je zou Roy niet zijn als je het niet goed georganiseerd zou hebben in je netwerk. Daarom even support van de zijlijn voor onze CEO Roy :de boodschap was (met de complimenten voor het niveau Turks van Rudi)

Hi roy
    Nogmaals bedankt voor de etiketten. Ik hoop dat ik de eerste fles zo snel mogelijk kan leveren.
    Geniet van mooi Instanboel.

• 18 September 2009 - 22:27

Stefan:

Hee Roy, leg die lahmacun is weg om te laten weten hoe t met je gaat daar! Veel plezier in ieder geval.
    mzzl Steef